Prislista Däckverkstad

Däckskifte

295:-

Medans du väntar skiftar vi dina däck. När du bokat ett däckskifte hos oss bör du ha med dig alla ev. extra bultar och eventuell låsbult. Detta för att vi ska kunna på ett snabbt och effektivt sätt skifta däcken.

Däckhotell

fr. 790:-

Förvara dina hjul hos oss. Enkelt och bekvämt. Vi förvarar samtliga hjul i vårt nybyggda däckhotell och kan garantera att dina hjul förvaras på ett korrekt sätt.

I vårt däckhotell ingår alltid däckskifte, förvaring & tvätt. Vi går igenom samtliga förvaringshjul under lågsäsong och kontaktar er om däcken behöver bytas. 

Balansering

fr. 150:-

Med hjälp av moderna maskiner balanserar vi dina hjul så du slipper obalans i hjul, ratt och bil.

Montering

fr. 150:-

Med hjälp av nya moderna maskiner monterar vi säkert, snabbt och med högsta precision alla typer av däck. Vi monterar allt från små däck till känsliga 24”´s hjul. Med den senaste tekniken undviker vi så kallade monteringsskador som lätt kan uppstå då dagens däck blir allt känsligare.

Prislista Tvätt & Rekond

Helrekond

3900:-

Med helrekond utför vi en in- & utvändig rekond. Förutom stegen i en invändig rekond handtvättas bilen utvändigt för att få bort smuts och beläggningar från väder, grus, vägsalt m.m. Vi spolar även dina hjulhus rena.
Detta sker alltid för hand då vi vill garantera en skonsam och noggrann tvätt. När bilen är ren maskinpolerar vi den och lägger på ett vaxlager. Detta gör att smutsen som din bil utsätts för dagligen har svårare att fästa, som på längre sikt medföra slitage.

Invändig rekond

2400:-

Vid invändig rekond ingår bl.a dammsugning av kupé och bagageutrymme, tvätt av mattor, rengöring av dörrkarmar, klädsel och fack. När insidan av bilens alla skrymslen och vrår är väl rengjorda, impregnerar vi plast och klädsel för längre hållbarhet. Vi utför även en Motortvätt på din bil. Avslutningsvis putsas samtliga fönster.

VIP-tvätt

695:-

Avfettning, högtryckspolning, schamponering, handtvätt, fälg & däck rengöring, torkning, rengöring av gummimattor & dörrgångar, paneler, dörrsidor, dammsugning av interiör & bagageutrymmet samt fönsterputs.

Lackförsegling

3900:-

Tuffa klimat kräver tåliga produkter

Vi vet att det är stora skillnader på vad som krävs av ett lackskydd i vårt nordiska klimat jämfört med i andra delar av världen. Silver Seal innehåller alla de egenskaper ett traditionellt lackskydd har. Det tål dessutom de belastningar på lacken det innebär att ha fyra olika årstider.
 

Skyddar lacken

Det traditionella sättet att skydda en lack är att lägga på ett vax. Vaxet förhindrar syret i luften att tränga in i lacken och oxidera. Det gör även ytan blank och lätt att tvätta. Starka avfettnings- och rengöringsmedel gör att hållbarheten på vaxet minskar vilket leder till att fordonet behöver vaxas flera gånger per år. För att slippa detta finns möjligheten att investera i ett lackskydd, som inte bara skyddar lacken mot oxidation, utan även har flera andra fördelar.
 

Hållbar yta

Silver Seal är en högteknologisk glansförsegling framtagen för att skydda fordonets lack från det nordiska klimatet med vägsalt, trafiksmuts, surt nedfall, fågelspill, trädsav och andra skadliga föroreningar. Den är utvecklad för att bibehålla lackens kondition och glanstal. Silver Seal lämnar ett starkt och hållbart skydd över tid som underlättar rengöring och underhåll. Produkten lämnar ytan starkt vattenavvisande.

Utvändig Handtvätt

300:-

Avfettning, högtrycksspolning, schamponering, handtvätt, fälg & däckrengöring, rengöring av mattor & dörrgångar samt torkning.

Motortvätt

200:-

Vid motortvätten avfettas motorutrymmet och motorns delar så de blir fria från fett och olja. Vi undviker att rengöra eller spola vatten direkt på bilens elektronik. 

© 2019 by SE Däckservice AB