Prislista Däckverkstad

Däckskifte

295:-

Medans du väntar skiftar vi dina däck. När du bokat ett däckskifte hos oss bör du ha med dig alla ev. extra bultar och eventuell låsbult. Detta för att vi ska kunna på ett snabbt och effektivt sätt skifta däcken.

Däckhotell

fr. 790:-

Förvara dina hjul hos oss. Enkelt och bekvämt. Vi förvarar samtliga hjul i vårt nybyggda däckhotell och kan garantera att dina hjul förvaras på ett korrekt sätt.

I vårt däckhotell ingår alltid däckskifte, förvaring & tvätt. Vi går igenom samtliga förvaringshjul under lågsäsong och kontaktar er om däcken behöver bytas. 

Balansering

fr. 150:-

Med hjälp av moderna maskiner balanserar vi dina hjul så du slipper obalans i hjul, ratt och bil.

Montering

fr. 150:-

Med hjälp av nya moderna maskiner monterar vi säkert, snabbt och med högsta precision alla typer av däck. Vi monterar allt från små däck till känsliga 24”´s hjul. Med den senaste tekniken undviker vi så kallade monteringsskador som lätt kan uppstå då dagens däck blir allt känsligare.

Prislista Tvätt & Rekond

Helrekond

3900:-

Med helrekond utför vi en in- & utvändig rekond. Förutom stegen i en invändig rekond handtvättas bilen utvändigt för att få bort smuts och beläggningar från väder, grus, vägsalt m.m. Vi spolar även dina hjulhus rena.
Detta sker alltid för hand då vi vill garantera en skonsam och noggrann tvätt. När bilen är ren maskinpolerar vi den och lägger på ett vaxlager. Detta gör att smutsen som din bil utsätts för dagligen har svårare att fästa, som på längre sikt medföra slitage.

Invändig rekond

2400:-

Vid invändig rekond ingår bl.a dammsugning av kupé och bagageutrymme, tvätt av mattor, rengöring av dörrkarmar, klädsel och fack. När insidan av bilens alla skrymslen och vrår är väl rengjorda, impregnerar vi plast och klädsel för längre hållbarhet. Vi utför även en Motortvätt på din bil. Avslutningsvis putsas samtliga fönster.

VIP-tvätt

695:-

Avfettning, högtryckspolning, schamponering, handtvätt, fälg & däck rengöring, torkning, rengöring av gummimattor & dörrgångar, paneler, dörrsidor, dammsugning av interiör & bagageutrymmet samt fönsterputs.

Lackförsegling

fr. 3000:-

Matrix Black NordicSilox 5D

9h keramiskt lackskydd

 

  • Mycket långvarig effekt – 8 år (eller 24000 mil)

  • Värmebeständig (700°C)

  • Extrem vattenavvisning (120° kontaktvinkel)

 

Matrix Black NordicSilox 5D är ett 9h keramiskt lackskydd med en 8-års eller 24000 mils beständighet, extrem vattenavvisning med en 120° kontaktvinkel och 700°C värmebeständighet. 

MATRIX NORDICSILOX är en produktserie med keramiska lackskydd som utvecklats med hjälp av den absolut senaste teknologin. Produkterna möjliggör att hålla din bil i nyskick längre, då de förbättrar varje detalj i lacken, allt ifrån ett ökat färgdjup till en fantastisk glans och lyster.

Speciellt framtagna och noggrant testade av kemister med expertkunskap, möter produkterna kraven som ställs av såväl erfarna rekonditioneringsproffs som fordonsentusiaster.

MATRIX keramiska lackskydd levererar oöverträffat resultat. Med upp till 8 års beständighet är det inget annat keramiskt lackskydd som kan svara upp när det gäller prestanda.

MATRIX keramiska lackskydd ger ett skydd mot väder och vind, avnötning, temperatur, kemikalier och föroreningar genom att kraftigt binda mot ytan vilket förhindrar att det smälter, krackelerar eller försvinner.

Utvändig Handtvätt

300:-

Avfettning, högtrycksspolning, schamponering, handtvätt, fälg & däckrengöring, rengöring av mattor & dörrgångar samt torkning.

Motortvätt

200:-

Vid motortvätten avfettas motorutrymmet och motorns delar så de blir fria från fett och olja. Vi undviker att rengöra eller spola vatten direkt på bilens elektronik.