top of page
Mållinjen

Tjänster & Prislista 

Däckskifte

395:-

Medans du väntar skiftar vi dina däck. När du bokat ett däckskifte hos oss bör du ha med dig alla ev. extra bultar och eventuell låshylsa. Detta för att vi ska kunna på ett snabbt och effektivt sätt skifta däcken.

Däckhotell

fr. 950:-

Förvara dina hjul hos oss. Enkelt och bekvämt. Vi förvarar samtliga hjul i vårt nybyggda däckhotell och kan garantera att dina hjul förvaras på ett korrekt sätt.

I vårt däckhotell ingår alltid däckskifte, förvaring & tvätt. Vi går igenom samtliga förvaringshjul under lågsäsong och kontaktar er om däcken behöver bytas. 

Balansering

fr. 150:-

Med hjälp av moderna maskiner balanserar vi dina hjul så du slipper obalans i hjul, ratt och bil.

Vid balansering tas gamla balanseringsvikter och smuts bort innan hjulet sätts upp i en maskin. Balanseringsmaskinen upptäcker både statisk obalans, som ger upphov till att hjulet hoppar och dynamisk obalans som skapar vibrationer i sidled. Med maskinens hjälp placeras vikter på hjulet som neutraliserar obalansen.

Montering

Med hjälp av nya moderna maskiner monterar vi säkert, snabbt och med högsta precision alla typer av däck. Vi monterar allt från små däck till känsliga 24”´s hjul. Med den senaste tekniken undviker vi så kallade monteringsskador som lätt kan uppstå då dagens däck blir allt känsligare.

Helrekond

3900:-

Med helrekond utför vi en in- & utvändig rekond. Förutom stegen i en invändig rekond handtvättas bilen utvändigt för att få bort smuts och beläggningar från väder, grus, vägsalt m.m. Vi spolar även dina hjulhus rena.Detta sker alltid för hand då vi vill garantera en skonsam och noggrann tvätt. När bilen är ren maskinpolerar vi den och lägger på ett vaxlager. Detta gör att smutsen som din bil utsätts för dagligen har svårare att fästa, som på längre sikt medföra slitage.

VIP-Tvätt

850:-

 Avfettning, högtryckspolning, schamponering, handtvätt, fälg & däck rengöring, torkning, rengöring av gummimattor & dörrgångar, paneler, dörrsidor, dammsugning av interiör & bagageutrymmet samt fönsterputs.

Utvändig Handtvätt

395:-

Avfettning, högtrycksspolning, schamponering, handtvätt, fälg & däckrengöring, rengöring av mattor & dörrgångar samt torkning.

Keramiskt Lackskydd

fr. 3000:-

Matrix Black NordicSilox 5D

9h keramiskt lackskydd

 

  • Mycket långvarig effekt – 8 år (eller 24000 mil)

  • Värmebeständig (700°C)

  • Extrem vattenavvisning (120° kontaktvinkel)

 

Matrix Black NordicSilox 5D är ett 9h keramiskt lackskydd med en 8-års eller 24000 mils beständighet, extrem vattenavvisning med en 120° kontaktvinkel och 700°C värmebeständighet. 

bottom of page