top of page
Mållinjen

Våra leverantörer

bs.png

Bridgestone Tires

https://www.bridgestone.se

Kvalitetsdäck

Bridgestone Corporation är världens största tillverkare av däck och andra gummiprodukter. Bridgestone säljer sina produkter i mer än 150 länder.

nokian.png

Kvalitetsdäck

Nokian Tyres är världens nordligaste däcktillverkare som erbjuder trygghet under alla förhållanden. Nokian utvecklar och tillverkar däck av hög kvalitet för personbilar, skåpbilar och lastbilar. Nokian är särskilt kända för våra innovativa vinterdäck, samtidigt som dom utvecklar konkurrenskraftiga sommar- och året-runt däck för den europeiska marknaden.

speci.jpg

Kvalitetsfälgar

En av de största leverantörerna av stål- och lättmetallfälgar i landet med en omsättning på ungefär 220.000 fälgar om året! 
Lång erfarenhet och ett brett utbud där vi kan erbjuda märken som Nitro Wheels, Advanti Racing, ATS, Breyton, Ballistic, Team Dynamics, BM Wheels, Image, CSP och beställningssortimenten från TSW och OZ. Vidare levererar vi lastvagnsfälgar från Kronprinz och Speedline Truck.

oclaa.jpeg

Kvalitetsfälgar

Hos OCL Brorssons kombineras designkänsla med noggrannhet i vår egen produktion. Stil och elegans parat med precision och kontroll, alltså. Det är därför vi utan att tveka kan sätta etiketten ”kvalitetsfälgar” på hela vårt program.

gumm.jpg

Däck- & fälggrossist

https://gummigrossen.se/

Gummigrossen jobbar med de flesta kända märkena på däcksidan som t.ex. Michelin, GoodYear, Continental, Pirelli, Hankook mfl.

bro.jpg

Lantbruksdäck, traktordäck & truckdäck

Broson Wheels är specialister på hjul och däck till ”Off-highway”-fordon samt axlar och bromsar till påhängsfordon. Dom kan också tillhandahålla kulkopplingar, vinschar och stödben/hjul för personbilssläp samt ett brett utbud av reservdelar och tillbehör inom alla deras olika produktområden.

grip.png

Lantbruksdäck, traktordäck & truckdäck

Gripen Wheels är Sveriges största fristående grossist inom däck, fälg och slang för traktorer, lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, skogsmaskiner, lastbilar, ATV, MPT och alla andra maskiner som inte är personbilar. Från vårt moderna lager i Jönköping går dagliga leveranser till alla Sveriges däckkedjor och fria återförsäljare. Genom egen import, snabba inköp och stort lager kan vi erbjuda ett brett sortiment till bra priser.

auto.jpg

Bilvårdsprodukter, tvättutrustning & industrikemikalier

Smartab grundades 1993 och är sedan länge marknadsledande när det gäller försäljning och distribution av bilvårdsprodukter, tvättutrustning och industrikemikalier. Med agenturer från bl.a. Autosmart International, Cyclo Toolmakers, Smartwasher och Vaportek/Aromatek är det idag närmare 16 000 företag och institutioner som köper och i sin produktion använder våra högkvalitativa produkter.

continoiva.jpg

Verkstadsutrustning

Continova erbjuder däckservice- och bilverkstäder högkvalitativ verkstadsutrustning och förbrukningsmaterial som motsvarar kunders och myndigheters krav. Deras riktmärke är att alltid vara den främste i branschen.

boab.jpg

Verkstadsutrustning

BOAB har idag utvecklats att bli en av de största leverantörerna till däckbranschen av maskiner och däckförbrukningsmaterial. BOAB har fått förtroende att representera många av de mest attraktiva agenturerna, såsom TECH som är världens största producent av reparationsmaterial till däck.

bottom of page