top of page
Mållinjen

Bokningsbara Tjänster

Däckbyte
395:-

Medans du väntar skiftar vi dina däck. När du bokat ett däckskifte hos oss bör du ha med dig alla ev. extra bultar och eventuell låsbult. Detta för att vi ska kunna på ett snabbt och effektivt sätt skifta däcken.

VIP-Tvätt
850:-

Avfettning, högtryckspolning, schamponering, handtvätt, fälg & däck rengöring, torkning, rengöring av gummimattor & dörrgångar, paneler, dörrsidor, dammsugning av interiör & bagageutrymmet samt fönsterputs.

Helrekond
3900:-

Med helrekond utför vi en in- & utvändig rekond. Förutom stegen i en invändig rekond handtvättas bilen utvändigt för att få bort smuts och beläggningar från väder, grus, vägsalt m.m. Vi spolar även dina hjulhus rena. Detta sker alltid för hand då vi vill garantera en skonsam och noggrann tvätt. När bilen är ren maskinpolerar vi den och lägger på ett vaxlager. Detta gör att smutsen som din bil utsätts för dagligen har svårare att fästa, som på längre sikt medföra slitage.

Utvändig Handtvätt
395:-

Avfettning, högtrycksspolning, schamponering, handtvätt, fälg & däckrengöring, rengöring av mattor & dörrgångar samt torkning.

Balansering
fr. 150:-

Med hjälp av moderna maskiner balanserar vi dina hjul så du slipper obalans i hjul, ratt och bil. Vid balansering tas gamla balanseringsvikter och smuts bort innan hjulet sätts upp i en maskin. Balanseringsmaskinen upptäcker både statisk obalans, som ger upphov till att hjulet hoppar och dynamisk obalans som skapar vibrationer i sidled. Med maskinens hjälp placeras vikter på hjulet som neutraliserar obalansen.

Lackförsegling
fr. 3000:-

Matrix Black NordicSilox 5D

9h keramiskt lackskydd

 

  • Mycket långvarig effekt – 8 år (eller 24000 mil)

  • Värmebeständig (700°C)

  • Extrem vattenavvisning (120° kontaktvinkel)

 

Matrix Black NordicSilox 5D är ett 9h keramiskt lackskydd med en 8-års eller 24000 mils beständighet, extrem vattenavvisning med en 120° kontaktvinkel och 700°C värmebeständighet.

bottom of page